Xaime91 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Tak jak w temacie poszukuje gniazd zarowek kierunkowskazow przod do przedlifta w sedanie. Raczej w nienagannym stanie gdyz moje maja w srodku luzne te blaszki i czasami nie styka dobrze zarowka i kierunek albo szybko miga albo "US'y" jeden słabiej swieci od drugiego Edytowane 28 Listopada 2017 przez Xaime91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukam w garażu i dam znać. Wiem, że gdzieś zostały moje stare kierunkowskazy i tam były gniazda na żarówki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 No spoko spoko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 No spoko spoko Mam tylko jedną sztukę jakbyś chciał Firma Bosch Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Zawsze to cos, jakos sie zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Zawsze to cos, jakos sie zgadamy Spoko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi