Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dudek Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Wczoraj kupione Dzisiaj spakowane Skromne ale są Edytowane 9 Grudnia 2017 przez Dudek 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 I czapeczka dla każdego dziecka Będą się wyróżniać 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 tak jak rozmawialiśmy wielkie podziękowania dla Twojego znajomego za ten gest, jednakże szkoda że nie poczekaliście na jakieś uzgodnienia chociaż na forum, paczki mają za tą kasę można było opłacić atrakcje lub kupić pizze i napoje (paragon też by był) mimo wszystko nie zmarnuje się, zobaczę czy kosmetyki i lego zmieszczą się do moich paczek, jeżeli nie dorzucimy do Twoich bo są otwarte, ja przyjadę prosto do JumpWorld przed 13.00 pizze zamówimy telefonicznie lub sie podjedzie do pizza hut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Szybka akcja!!! Może ktoś podjechać pod dom dziecka około 10.30-10.40, mamy busa rzeczy dla dzieciaków do rozładunku....mój numer 660 743 906 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mossberg Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Przepraszam Was, że tak szybko się zawinąłem, ale przed przejazdem kolejowym w Oławie auto zaczęło się grzać i musiałem uciekać żeby do domu się doczołgać.... Miało być pięknie, a wyszło jak zawsze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beton Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dzięki za mile spędzony dzień ! A najwazniejsze, że dzieciakom się podobało, bo to wszystko dla nich ! Nie mam zdjęć, ale mam uwieczniony podarunek dla Saguiego Oraz przemowę św Mikolaja ? 20171209_171336.mp4 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Touras Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dzięki wszystkim, a w szczególności Organizatorom. Bardzo udana impreza. W tym roku było więcej czasu żeby pogadać Dzieci styrane to znaczy, że było dobrze Partia zdjęć ode mnie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Francuz Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Extra dzien, wszystko sie zgralo i dzialalo. Dzieki za przybycie, pomoc, poswiecony czas i wszystko inne co sprawilo, ze dzisiejszy dzien byl udany, jestescie mega @%`#%# ludzmi Do zobaczenia ! @sagui fajnie, miales sily by byc z nami, a teraz tak jak Ci mowilem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sagui Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Nie mam zdjęć, ale mam uwieczniony podarunek dla Saguiego [mention=2391]sagui[/mention] fajnie, miales sily by byc z nami, a teraz tak jak Ci mowilem DZIĘKUJĘ WAM BARDZO, BARDZO. Jesteście niesamowici, bardzo się cieszę, że potrafimy się zebrać i pomagać sobie nawzajem.Jestem Wam bardzo, bardzo wdzięcznyOczywiście również wielkie dzięki dla wszystkich, którzy wsparli mikołajki.Jesteście super 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Touras Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 To prawda. Facet z laserowej zbrojowni się pytał co to w ogóle ten Maxbimmer ? Co to za ludzie? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Parę fotek z przejazdu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Również chciałbym podziękować organizatorom całej akcji. Wszystkiego wyszło świetnie. Cieszę się, że mogłem w tym uczestniczyć. Reakcje dzieciaków bezcenne. Sagui szybkiego powrotu do pełni zdrowia. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jeszcze fotorelacja z fona 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dudek Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Podziękowania dla Wszystkich !!! fajnie było wziąć udział i wspomóc ten szczytny cel a uśmiechy na twarzy dzieciaków BEZCENNE !!! parę fotek ode mnie coś mi aparat szwankuje więc jakoś daje do myślenia ;P MOV_0024.mp4 MOV_0033.mp4 MOV_0034.mp4 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kamcio Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Dzięki wszystkim, na listę się nie wpisałem, ale jak co roku zrobiłem wszystko, żeby dotrzeć Co prawda lata już nie te na strzelanie się z dzieciakami, ale było zaje.... bardzo fajnie ;P Trochę się impreza czasowo przeciągnęła, ale warto było.. 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 11 Grudnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Ja również dziękuję wszystkim którzy wzięli udział w imprezie osobiście lub wsparli je swoją pomocą / wpłatami. Szczególnie dziękuję: - Siwkowi za ogarnięcie tematu - Kosie i Dudkowi za przygotowanie paczek - Marzence i Jareknesowi za całego busa pełnego darów - wszystkim którzy poświęcili swój czas by spędzić ten dzień z dziećmi - koledze Dudka - Tomkowi Tabaka za wsparcie finansowe - Laser Tag ul.Nyska 61a z Wrocławia za zniżkę i darmową grę dla dzieci PROSIMY WSZYSTKICH O LAJKI: https://www.facebook.com/LaserTag-Nyska-1928846077389023/?fref=ts Ten kto był i słyszał podziękowania jednej z dziewczynek wie ile takie wyjazdy znaczą dla tych dzieciaków... Dzięki Wam wszystkim i do zobaczenia. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Dziekuję wszystkim że byliście w tym ważnym dniu z nami i z dziećmi ... które jak co roku w słowach podziękowania dla nas sprawiają,że człowiek ma łzy w oczach i wie że warto było się dla nich zorganizować i spędzić z Nimi parę godzin. To naprawdę cudowne dzieci i młodzież, która po prostu potrzebuje uwagi i zainteresowania. Dziękuję również tym którzy wsparli nas swoją pomocą w organizacji bądź finansowo. W ten mały a jednocześnie wielki sposób pokazujemy że wystarczy trochę chęci by pomóc innym. Naprawdę wielkie DZIĘKUJĘ. Żałuję jedynie że nikt nie nagrał podziękowań dziewczyn byśmy mogli je tu wstawić. Sagui oczywiście duuuużo duuużo zdrówka ! Pozdrawiam i do zobaczenia na Dzień Dziecka! Mam nadzieję,że w większym gronie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 12 godzin temu, Młoda napisał: Żałuję jedynie że nikt nie nagrał podziękowań dziewczyn byśmy mogli je tu wstawić. Jareknes nagrał received_754923114699452.mp4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi