Piotr Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 fajna stronka E 30 po modyfikacjach : http://www.osewskituning.cba.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojtek Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 nie no wszystko fajnie pięknie tylko przeicez 5.0 to V12 wiec strasznie cięzki próżd, tyl dośc lekki i do tego 300Km wiec idealne na zime :lol: :lol: :lol: Poważnie trzeba chyba uważnie operować gazem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ale jakie V12?? Przeciez on ma silnik z m5 E34 to sa dwie mozliwosci: 1) 3.6l R6 315KM 2) 3.8l R6 340KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Ale jakie V12?? Przeciez on ma silnik z m5 E34 to sa dwie mozliwosci: 1) 3.6l R6 315KM 2) 3.8l R6 340KM SORRY :oops: ale dałem d...y :mrgreen: tylko otworyzłem stronke i zamknąłem, myslałem ze to chodzi o ta E30 o której była ostatnio rozmowa na innym forum i dlatego napisałem o 5.0 V12 nastepnym razem bede bardizej uważny :wink: Dzięki Enzo że to zauważyłeś :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 heh panowie temat jak znalazł bo własnie sie zastanawiam na zminą motoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 heh panowie temat jak znalazł bo własnie sie zastanawiam na zminą motoru... na?? Pozatym Matrix masz juz motor na oku i kiedy planujesz SWAP?? Daj mi znac na gg to coś ci MOŻE pomoge. PS: nie tylko widze Matrix chce SWAPować :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi