BASTARS Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Jako że moja fura ma nahulane ponad 180tysi po sofcie, jeden wtrysk zaczął mi niedomagać, ale chcę sprawdzić i zregenerować wszystkie. Teraz pytanie znacie jakieś sprawdzone warsztaty , czy od razu wysyłać do http://www.pawlik.bosch-service.pl/ A może polecacie http://www.wtryskiwaczewroclaw.pl/offer.html No i na jakie koszta trzeba by się nastawiać ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Z tego co słyszałem to odsyłanie do Boscha to loteria, raz zrobią na lale raz spierd....lą po całości. Kolegi ojciec oddał najpierw gdzieś pod Wrocławiem (Wilczyce, w kierunku Oławy), spieprzyli, wysłał do Sobótki i dopiero wtedy wtryski działały. http://www.dieselsobotka.pl/ Po nowym roku prawdopodobnie ojca wtryski pójdą tam na regenerację (E46 2.0d 150KM). Edytowane 14 Listopada 2017 przez Pawel4freak 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, Pawel4freak napisał: spieprzyli, wysłał do Sobótki i dopiero wtedy wtryski działały. http://www.dieselsobotka.pl/ Jeżdżę do nich z busami ( ostatnio nawet na lince zaciągnąłem z Wrocka chłodnie ) bo warto. Jak dla mnie mistrze od pomp i wtrysków ... zresztą juz przed sobótka kilka razy ( na holu) ktoś mi wskazywał do nich drogę ? Polecam Bastars będziesz zadowolony ? Edit: kilka dni temu odebrałem od nich Iveco Daily c15d35 ( 2009r) - auto dostarczyłem na lince... diagnoza, wymiana części, naprawa ( a padł jak się okazało reg. Pompy wysokiego ciśnienia ) 630zl z gratami ... we Wrocku Np u Adiego z ADT 1680zl - opłaca się tam jechać ? Edytowane 14 Listopada 2017 przez mrsiwek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Witam serdecznie nie chce zakładać nowego tematu czy coś się zmieniło w sprawie regeneracji i sprawdzenia wtrysków? Będę miał 6 wtrysków na wierzchu z m57x chciałbym sprawdzić komplet i ewentualnie regenerować te które wymagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Zależy skąd jesteś. Pod Wrocławiem w wilczycach regenerują nie pamiętam ulicy, ale mam nr tel. Robiłem u nich i wszystko było ok. 531 256 622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broder Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 2 godziny temu, BASTARS napisał: Zależy skąd jesteś. Pod Wrocławiem w wilczycach regenerują nie pamiętam ulicy, ale mam nr tel. Robiłem u nich i wszystko było ok. 531 256 622 Przeniesli sie do Mirkowa, zaraz przed boiskiem po prawej stronie jadac w strone leroy , widac duzy napis DIESEL SERWIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 No mi obojętnie byle było by dobrze ja i tak z południa województwa Jelenia Góra ale podjechać podwieźć dla mnie to nie problem. Ważne by robota była zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Zadzwoń do gościa, jak wiesz że masz uwalone to wysyłasz swoje a za dwa dni masz zregenerowane z wykresem i gwarancją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Spoko jutro wykonam telefon w sumie 2 miejsca na dln w promieniu 100 km. Zapytam na 2 szt. miałem korekty wyższe w tym jedna koło 4 gdzie pozostałe mają bliżej 1-1.8. A przy okazji zrobienia górnej uszczelki pokrywy i tak będą na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiNos Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Robił ktoś wtryski w miejscowości Kunów koło Sobótki?http://dieselkunow.pl/ Ktoś mi poleciłą tą firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Ja robiłem tam wtryski od audi 1.9 tdi. Sama regeneracja ok, ale sprawdzenie wtrysków to ewidentne naciąganie klienta. Zawiozłem im 4 wtryski w tym jeden był po przebiegu 10tys km. Po ich diagnozie wyszło że wszystkie muszą być naprawione. Dopiero jak powiedziałem że jeden był nowy to powiedzieli że muszą to jeszcze raz sprawdzić. I po 10 minutach telefon że tylko 3 trzeba regenerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiNos Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Ech, czyli w/w firmy działają na podobnej zasadzie. Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Pytanie czy dobrze czy źle i skąd to wychodzi.Z tym sprawdzeniem to czasem loteria ale to nie do końca wina ludzka a sprawności maszyn i jakości wtryskiwaczy. Czasem jak działa nie znaczy że jest ok.U mnie poszedł komplet 6 szt. jeden poszedł do regeneracji. Auto złożone w całość i po 5 tys km poleciał kolejny. Korekty rozjechane założony na maszynę w tym samym miejscu i daje sporo gorsze wyniki.Teraz czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiNos Opublikowano 21 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 8 minut temu, kepa416 napisał: Pytanie czy dobrze czy źle i skąd to wychodzi. Z tym sprawdzeniem to czasem loteria ale to nie do końca wina ludzka a sprawności maszyn i jakości wtryskiwaczy. Czasem jak działa nie znaczy że jest ok. U mnie poszedł komplet 6 szt. jeden poszedł do regeneracji. Auto złożone w całość i po 5 tys km poleciał kolejny. Korekty rozjechane założony na maszynę w tym samym miejscu i daje sporo gorsze wyniki. Teraz czas pokaże. A gdzie regenerowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi