Peter Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam, w mojej E30 wskaznik poziomu paliwa troche smiesznie dziala. Gdy wlacze silnik wskazowka pokazuje pełny bak.... chcialbym zey tak zawsze bylo lecz... hehehe dopiero gdy przkrece kluczyk w pozycje gdy wszystko jest wlaczone ale jeszcze nie zapala. Wskazowka wolno spada do wlasciwego poziomu. czy ktos moze wie co jest grane? I co moglbym zrobic zey to naprawic? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PagerOwski Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Moj kumpel mial tak w swojej e 34 pokayzwalo mu ze ma 20 l paliwa a w zasadzie nie mial nic.. nie wiem co bzlo tego przyczyna ale na pewno nie czujnik u niego w zasadzie samo doszlo do naprawwy.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 witka jak wiesz ile ci pali to jeździj na kilometry a umnie jak przekręce kluczyk w pierwszą pozycje nie na zapłon to mi wycieraczki sie uruchamiają i tak już jest nie wnikam ale nie zawsze a ostatnio zaczął mi świrować prędkosciomierz raz wskazuje a potem nie, jak pukne w deske lekko to działa i tak już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 no wlasnie jerzdze na kilometry i nie sprawia mi to wiekszego problemu ale chcialbym zeby w bojej bui bylo wszystko jak pan bog przykazal.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILVER Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ja mam dokładnie to samo jak wyłączę styki z tyłu i z powrotem włączę to jest ok ale po jakimś czasie bez jazdy znów to samo sprawdź styki licznika te po lewej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi