Pit3er Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam, czy ktoś wie jakie rozruszniki są w E36 silnik 1.8 IS (M42) zepsuł mi się bendix (czy tam zębnik - jak zwał tak zwał) a znajomy ma rozrusznik z E36 silnik 2.0, czy to będzie mi pasować? a może ktoś mi to naprawi za niedużą kasę lub ma do sprzedania odpowiedni rozrusznik??? (byłem u elektromechanika - proponowali mi albo 200 albo 150 + części) to wolę kupić rozrusznik za 100-150... i go sam zamontować... Czy dobrze myślę??? pozdrawiam/ Pit3er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b129 Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam. Samo mocowanie bedzie najprawdopodobniej to samo,ale ten caly zebnik w rozruszniku od 2,0moze miec inna liczbe zebow,mozesz policzyc w obydwu i porownac.Mi padl ostatnio bendix,wyjolem rozrusznik,licze zeby,wyszlo 10.Pojechalem do kolesia po uzywke,licze zeby a tam 9,ale zalozylem i smiga.Mozesz go zalozyc,w razie jak bedzie zly to po prostu nie zagada i tyle Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3er Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dzięki jak wymontuje swój to policze ząbki i jeszcze gdzieś podzwonie żeby się upewnić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b129 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Daj odpowiedz co i jak z tym rozrusznikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi