dawidziorski Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Siema wszystkim!Posiadam BMW M3 E92 z 2009 roku ze dwusprzęgłówką i mam pewien problem.Nie mogę wyłączyć DSC, przycisk od DSC w ogóle nie reaguje, a w ustawieniach MDrive w DSC nie ma opcji OFF, jest tylko MDrive i On, a tryb skrzyni moge miec oczywiscie tylko na 5.Próbowałem różnych kombinacji żeby to wyłączyć, np. z włączonym/wyłączonym przyciskiem M, trzymałem ten guzik nawet kilka minut i nic.Dziwne, że w opcjach od DSC nie ma OFF, każda Mka ma tą opcje i czy to manual czy dkg.Czytałem na różnych zagranicznych forach na ten temat. U jednych był to problem z guzikiem, a inni pisali, że nie da się całkowicie wyłączyć DSC w nowym BMW, w co nie wierzę.Gdzieś coś widziałem na jakimś forum, że coś było u kogoś grzebnięte i przestawione, że się nie dało wyłączyć ale gdzieś to zgubiłem.NIE DAM SOBIE RADY W ZIMĘ. PROSZE POMÓŻCIE! W RAZIE POTRZEBY PODEŚLĘ ZDJĘCIA Z USTAWIEŃ, ORAZ KRÓTKI FILMIK JAK PRÓBUJĘ TO WYŁĄCZYĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micgam8281 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Masz jakis interface diagnostyczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi