abnamro Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Panowie cieknie mi po butach plyn hamulcowy?? Mial ktos taki problem?? Nie wiem teraz co wymienic?? Czy całe to ustrojstwo trzeba?? Czy da sie jakoś to naprawic?? Czekam na jakies podpowiedzi Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 a te buty masz z abs-em? :lol: hehe a na poważnie to pewnie ci przewód tylko strzelił,musisz tylko zobaczyć gdzie i go zmienić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnamro Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 heheh buty z abs-em. Teraz to juz sa tak sliskie ze wogole nie maja hamulców Dzieki mam nadzieje ze to tylko jakis przewod a nie cos wiecej. P.S cała podeszwa mi sie od tego płynu rozmiekczyła... :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi