Szogun Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Cześć! Piotrek z Wrocławia Trochę Beemek u mnie już było, ale z forum korzystałem bardziej jako bazy danych a teraz postanowiłem to zmienić. W kolejności zakupu: BMW e36 2.8 Touring BMW e36 2.0 Coupe BMW e32 3.5 BMW e39 3.0D Touring Individual BMW e36 1.8 Cabrio Obecnie szukam następcy. Myślę o e39 z jakimś V8 albo o e90. Znając życie wyjdzie coś innego. Zobaczymy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Cześć Udanych zakupów ... z tych opcji wolałbym e39 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Witaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micgam8281 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Siemaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerfetka Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Cześć, jestem Jowita i od dziś będę użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 41 minut temu, smerfetka napisał: Cześć, jestem Jowita i od dziś będę użytkownikiem tego forum. Pozdrawiam Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassssan Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micgam8281 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Cześć, tu Piotrek z Włocławka. Bardzo przydatne forum, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 2 minuty temu, Poltergeist napisał: Piotrek z Włocławka Serio ? A gdzie to? Cieszymy się , że Nasz doceniasz ... pokaż co masz ... ( jak to mówią )” lets Play a game „ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Dnia 21.11.2017 o 00:54, mrsiwek napisał: Serio ? A gdzie to? Cieszymy się , że Nasz doceniasz ... pokaż co masz ... ( jak to mówią )” lets Play a game „ kujawsko- pomorskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirek Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Witam serdecznie wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi