Mateusz_ Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Auto wystawiłem do sprzedania z braku czasu niestety niemam kiedy się tym zająć cena 7500zl do negocjacji dla zainteresowanychTel. 721007066 Link do ogłoszeniahttps://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-330d-m57-estroil-blue-b45-sedan-projekt-do-dokonczenia-ID6zgrDy.html Wysłane z mojego Huawei P10 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 szkoda pali chociaż czy tez nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Nie podłączona instalacja do sterownika bo niestety nie znam się na kabelkach i trzeba fachowca :-) Wysłane z mojego Huawei P10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Nowa cena 8500zl potrzebuje pilnie sprzedać bo muszę kupić auto dostawcze Wysłane z mojego Huawei P10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 UpWysłane z mojego Huawei P10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Nowa cena 7500zl chce się tego pozbyć bo kupiłem inna zabawkę Wysłane z mojego Huawei P10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_W Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Hej, jak nie sprzedasz tego do końca miesiąca to możemy spróbować odpalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 17 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ja chce to sprzedać bo mam inną zabawkę a na to niemam czasu 7tys do dogadania. Chcę się tego pozbycWysłane z mojego Huawei P10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Nowa cena niemam gdzie tego trzymać a szkoda auta żeby się marnowalo pilnie sprzedam6tys do negocjacji Wysłane z mojego Huawei P10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 20 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 Jest ktoś w ogóle zainteresowany? Wysłane z mojego Huawei P10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Odpala to w ogole ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Przeczytaj ogłoszenie Wysłane z mojego Huawei P10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 45 minut temu, Mateusz_ napisał: Przeczytaj ogłoszenie Wysłane z mojego Huawei P10 przy użyciu Tapatalka Czytalem juz kiedyś...Czyli nic się nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 21 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Chce się tego pozbyć bo niemam gdzie tego trzymać i niemam na to czasu już. Wysłane z mojego Huawei P10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Czytalem juz kiedyś...Czyli nic się nie zmieniło Jak jesteś zainteresowany to zadzwon napewno się dogadamy Wysłane z mojego Huawei P10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi