maximus Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Witam Jaki moge wstawic inny silnik do mojej buni ?? na co musze patrzec przy jego kupnie?? aktualnie mam m40 1.8 Moglbym np wstawic taki silnik?? http://allegro.pl/item195042375_silnik_bmw_m50_2_5_24v_325i_e36_e34_e30.html pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Pewnie że byś mógł , ale po co ? Jak chcesz coś mocniejszego to sprzedaj 318 i kup 325. Wyjdzie cie ta zmiana najtaniej i najszybiciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Wiciu chcesz się zabić :mrgreen: posmigaj sobie najpierw tym m40 a za jakis czas zrób swapa. Jako propozycję podałeś fajniutki silniczek(dynamika i ekonomika ida w parze) Silniczek przed kupnem trzebaby sprawdzić i nalepiej gdyby była możliwość (cisnienie w cilindrach,wycieki oleju itp.)A po uruchomieniu to mniej wiecej okreslisz jakie elementy ewentualnie szykowałyby się do wymiany bądz nie. Poszukaj na forum -ktoś chyba robił swapa na 2,5 do e 36 i bedziesz wiedzial co trzeba przerobic by go wstawic i co zrobić z kompem. [ Dodano: 22 Maj 07, 12:33 ] Oczywiście taniej wyszłoby to tak ja pisze Pershing, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi