rmb Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Witam wszystkich, Sprzedam swoje BMW e39 2.8L z LPG. Zdjęcia są ze stanu obecnego. Cena: 11 000 PLN. Pierwsza rejestracja 1996. Przebieg 294 000. Instalacja LPG zakładana rok temu 10.2016 - STAG 300 + wtryski HANA - gwarancja 2 lata. Dodany jest emulator zmieniarki CD - karta SD w schowku. Wymienione wszystkie płyny + tarcze z klockami przód. Wymienione uszczelki w szybach - nowe oryginalne z serwisu BMW. Lampy tylne i kierunkowskazy wymienione na przyciemniane - BMW. a teraz co do mankamentów : - auto posiada kilka wgniotek po gradobiciu ( koszt wyciągnięcia ich około 400 - 500 PLN ). - lusterko od strony kierowcy nie składa się elektrycznie - silniczek do wymiany. - teleskopy w tylnej klapie do wymiany, nie zawsze utrzymują otwartą klapę. - autem miałem stłuczkę od strony pasażera przód ( klapa pomalowana + błotnik wymieniony pomalowany, oraz lampy wróciły bez ori ) Do auta dodaje komplet kół zima - felgi stalowe. Lampy ori - jedna do wymiany ( po stłuczce ) z kompletem przetwornic ksenon oraz żarówkami . Więcej informacji udzielę telefonicznie 888 111 571 Edytowane 8 Listopada 2017 przez rmb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 W sumie czegoś takiego szukam, czy możesz wkleić zdjęcia środka? Foteli, deski itp. Masz zdjęcia ze stłuczki? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Dodam tylko, że auto kupione wcześniej od Tomka ze Świdnicy. Obecnego właściciela znam wiele lat - uczciwy, nie krętacz a i wypić potrafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1989 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 ło hoho co tu sie staneło Jest zakupione 7er czy nie? Co tam za przygoda była ? Szkoda lamp liftowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmb Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Dnia 7.11.2017 o 11:27, ponury napisał: W sumie czegoś takiego szukam, czy możesz wkleić zdjęcia środka? Foteli, deski itp. Masz zdjęcia ze stłuczki? Witam, Oczywiście że mogę ;-). Przesyłam zdjęcie ze stłuczki ( Wrocław rondo za faktory w stronę obwodnicy - Pan zrobił 360 na rondzie czego nie przewidziałem :-( ). Zdjęcia środka są z aukcji co kupowałem auto od Tomka ( nie zrobiłem własnych ) ale tam nic się nie zmieniło ani nic nie uległo zniszczeniu. Jak coś to mogę dzisiaj wieczorem zrobić nowe zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmb Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Aha zapomniałem jeszcze że teleskopy w tylnej klapie też nadają się do wymiany ale to nie jest jakiś duży koszt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmb Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 20 godzin temu, Tomek1989 napisał: ło hoho co tu sie staneło Jest zakupione 7er czy nie? Co tam za przygoda była ? Szkoda lamp liftowych Cześć Tomek, człowiek nie przyzwyczajony że na rondzie 360 we Wrocławiu robią aby mieć kasę z odszkodowania ale stało się. Lamp szkoda bo nawet regulatory były wymienione. 7er nie znalazłem w miarę ładnym stanie i niestety na razie przesiadłem się na Chryslera 300c z silnikiem 3.5 V6. Duże fajne auto ale BMW daje większą frajdę ;-), więc nadal szukam jakiejś fajnej 7 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Niedźwiedź sprzedaje 750i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmb Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Nie stać mnie na tankowanie 750i ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 To zrobisz sobie swap na 1.9 TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmb Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Dnia 8.11.2017 o 15:01, Forest napisał: To zrobisz sobie swap na 1.9 TDI :-D widzę że zainteresowania nie ma Edytowane 23 Listopada 2017 przez rmb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi