box-e Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Siemka, mój kolega ma taki problem. Posiada bmw e60 3.0d i od jakiegoś czasu rozładowuje mu po jednej nocce/dniu nieodpalania akumulator(wymieniał na inny akumulator więc nie jego wina). Niepokojące rzeczy, które dostrzegł to : -zbierająca się woda w miejscu umiejscowienia akumulatora(niewiele, ale jednak jest) -wentylator/nawiew słychać godzinę po zgaszeniu auta -podpinał pod kompa i wyskoczyły mu dwa błędy-jeden dotyczył świec żarowych, a drugi o nazwie ELETRIC FAN ACTIVATE o którym nic nie mogłem znaleźć Ma ktoś pomysł co to może być, jakieś sugestie? Ew do kogo z tym mógłby podjechać bo u nas w okolicy nie ma ogarniętych elektryków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 niech sobie na poczatek odepnie kleme IBS (taki cienki kabelek od minusowej klemy) może pomoże a jak nie to to trzeba szukać co go zjada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Starego jeża niech pogoni do lasu i przygarnie nowego , będzie po problemie. Ten błąd to głównie i najczęściej jeż; sam niedawno go u siebie robiłem - raz działał wentylator a raz nie, ale częściej nie chciał gadać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi