Pawel4freak Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Wynajmę/pożyczę busa/dostawczaka do przewozu: kanapy, dwóch szaf, komody, małej szafy i stol. Termin 10 albo 17 listopada Potrzebuje pomoc cioci przewieźć rzeczy z jednego mieszkania do drugiego. Z ul. Lubuskiej do Gniechowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Wynajmę/pożyczę busa/dostawczaka do przewozu: kanapy, dwóch szaf, komody, małej szafy i stol. Termin 10 albo 17 listopada Potrzebuje pomoc cioci przewieźć rzeczy z jednego mieszkania do drugiego. Z ul. Lubuskiej do Gniechowic.Ja od znajomego pozyczalem ducato. Placilem 100zl i paliwo. Jak chcesz to moge zapytac. Ile to km z pjt A do B?Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 6 minut temu, Kandyn napisał: Ile to km z pjt A do B? ~21km 6 minut temu, Kandyn napisał: Placilem 100zl i paliwo. Przekażę jutro cioci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Paweł dajesz na paliwo i Ci przewiozę ... mam kilka busów, a z terminem się dogadamy ... ( sorki, że dopiero teraz, ale byłem poza kompem ostatnio...) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 mam busa jak coś pomogę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Mam przyczepę 2 x 1.1 x 1.2 - też pomogę jak się zmieści. :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 @mrsiwek @cziko @Kandyn bardzo wam dziękuję. Wstępnie jestem umówiony z @Dudek . Jeżeli by nie mógł co się okaże 14-15 to będę walił do was wszystkim czym mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 luzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi