matiswidnica Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witam pacjent e46 z 2004r z xenonem i mam pytanie czy da się zaprogramować światła w NCS żeby po przekręcie na „A” świeciły się postojówki a jak się ściemni to automatycznie włączały się światła mijania ? Obecnie po przekręceniu na „A” w dzień nie świecą się postojówki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Bez sensu. Nie lepiej zaprogramować DRL? Wtedy w pozycji 0 i A będą się świeciły długie na np. 30%, a kiedy się ściemni zapalą się ksenony (w trybie "A"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 30 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Mam założone mocne ringi jako postojowki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemal Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 To odseparuj same ringi diodami kierunkowymi i podłącz na stałe +12 v po zapłonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 albo jezdzij w dzien i noc na samych ringach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixx37 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Temat raczej do @Kamcio ,ale wydaje mi się, że w carly mogę zaprogramować każde światła jako dzienne. Wiec mogę zaprogramować postojówki jako dzienne i będą świecić się ringi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Tylko dodatkowy moduł Ci to umożliwiWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dindon1234 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Funkcja PO_ALS_DRL w modułach CI37 nie jest odpowiedzialna za DRL na pozycyjnych? W zbiorach funkcji do E46 piszą o czymś takim, ale nigdy nie miałem niestety do czynienia z takim modułem ALSZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi