prz3m Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Witam Szkoda jak na zdjęciach. Niby nie wygląda to aż tak źle, ale na żywo zapewniam, że znacznie gorzej. Prędkość autostradowa, noc, najechanie na oponę od ciężarówki leżącą na pasie ruchu (po mnie najechały na nią jeszcze 3 inne auta). Skutek: uszkodzony zderzak, połamana lampa przeciwmgielna, uszkodzone plastiki pod autem (osłony podwozia) - pourywane mocowania śrub trzymających, coś mocno trzęsie przy hamowaniu z większej prędkośći... opona na pierwszy rzut oka ok, ale czy na pewno nie dostała - nie wiem. Jak sądzicie jakie koszty naprawy ? Pod pojęciem naprawy rozumiem wymianę zderzaka, osłon pod autem, wymiana lampy przeciwmgielnej no i diagnozę problemów z drganiami podczas hamowania. Mam AC, ale jest szansa na naprawę z OC sprawcy, niby policja go zidentyfikowała (kamery na jakimś MOPie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prz3m Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Panowie, może jakaś rada gdzie we Wrocławiu (poza ASO) wymienią mi ten zderzak, lampę i osłony podwozia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi