wromal Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 sluchajcie mam pytanko odnosnie obnizenia mojego e30 jak moge to zrobic?? gdzie dostac dobre sprezynki na wroclawskie droga.Aha z tym obnizeniem to tak tylko troszeczke bo mieszkam we wroclawiu:P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 na wroc to max -60/40 , ewentualnie -40/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 na wroc to max, ewentualnie -40/40 -60/40 - na wroclaw po warunkiem silnika M20 , przy M40 bez oslony pod silnikiem raczej gwarantowana wymiana oleju raz w miesiacu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Ja ma zalozone zielone sprezyny KONI -35/40mm i powiem ci ze bardziej juz bym nie obnizal. Jest wiele miejsc we wrocku gdzie musze naprawde zwolnic i ostrozne przejezdzac przez wystajace tory czy studzienki. PS. Sorry za off-topic ale nie chce zakladac nastepnego watku Czy ktos moglby mi polecic jakies dobre amorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi