dareckizg Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Witam czy mógł by mi ktoś napisać czy wszystkie parametry są w normie ? , test robiony na rozgrzanym silniku (temp robocza)i drugie pytanie , moge zdiagnozowąc tylko te podstawowe rzeczy, a nie działają mi np kasowanie inspekcji itp itp, wyskakuje mi BUSY, załączam filmik . DSCN6542.MOV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawirax Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Piny 7 i 8 są jak widać z most-kowane fabrycznie: Edytowane 18 Października 2017 przez jawirax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawirax Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Już sobie poradziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi