mmaarrcciinn Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Witam. Tak jak w temacie, wie ktoś jak je wyjąć? Ktoś przede mną zamontował tam jakieś wiesniackie niebieskie które ledwo co świecą... A chciałbym włożyć kiedy na te ringi. Jest to przedlift i siedzi tam żarówka t10 chyba. Czy wyjmę ją jakość po zdjęciu dekielka od strony żarówki czy to jakąś większą kombinacja będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Podejrzewam, że tak samo jak w polifcie, trzeba wysunąć lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ale nie chodzi mi o to. Czy po odkryciu dekielka, wymienię żarówkę od ringów bezpośrednio łapiąc ją i wyciągając czy jakoś inaczej? Typu wyciągam ją z mocowaniem jakimś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 W polifcie są inaczej i inne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Wie ktoś???? Bo muszę zmienić i nie wiem czy je wyciągnę po zdjęciu dekielka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Dzięki Iksu. Kiedyś natknąłem się przypadkiem na te video ale zapomniałem o nim. Czyli muszę tam paluchami wyczuć te wtyczki i git. Ciekawe czy tylko na takich jak on kupił będzie tak ładnie widać? Bo różnica jest bardzo duża. Kupię podobne i wymienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi