Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mrsiwek Opublikowano 17 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Siemanko. Z nudów wymyśliłem pseudo konkurs... chciałem oddać nawigację TomTom, ale po chwili stwierdziłem że nie ma nic za darmo ? A wiec, oddam nawigację za śmieszną fotkę/ ta którą uznam za najlepszą wygrywa i na najcie przekaże TomToma nowemu właścicielowi zasady: chciałbym aby fotka była związana z klubem Maxbimmer zdjecie musicie wykonać sami ( ściągnięte z neta odrzucam) konkurs trwa do listopadowego najta na fotkach możecie być Wy, Wasze auta, dzieci, zwierzęta ale jak to powiąrzecie z klubem to Wasza sprawa - ma być śmieszne i bez przesady czas start ?????? 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skrzat Opublikowano 17 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) najlepsze zdjęcie jakie udało mi się stworzyć :-P niestety tło ściągnięte z neta ale może zaakceptujesz ^^ Chłopaki na spocie Edytowane 17 Października 2017 przez skrzat 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 No nie Masz bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Wiedziałem że Skrzat z tym wyskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Kris ma asa w rekawie, serio Może postać na tym zdjęciu zgodzi się na publikację 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Pozwoliłem Mu wyskoczyć z tą fotkąWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krismont1982 Opublikowano 17 Października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Tak więc cycki dresy moc energia itd itd 2 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 hahahaha jebłem Dyziu Mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 23 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Nooo bimerzy i bimerki fajnie się zaczęło, ale to wszystko ? Dawać fotki - ruszcie trochę tym forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Mamy czas do najta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 To uczucie, gdy w końcu położysz dzieci spać. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Odświerzam kotleta ... faworyta juz mam, a w zasadzie dwóch ? Dawać fotki - na pewno macie jakiegoś asa w rękawie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 27 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Na najcie listopadowym nie było ani jednej osoby, która wysłała foto, ale uważam że nr1 to foto od Krisa ?? takze Krzyśku spotkamy się i nagrodę przekaże w Twoje ręce ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismont1982 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Siema ja byłem we wrocku od 9-12 w niedzielę. Musiałbym 3 godziny czekać, a szczerze w ostatnim czasie jestem wyj...ny jak koń po westernie i nie uśmiechało mi się. Dziękuję bardzo za wyróżnienie, zlapiemy się na spokojnie. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 a co ja bede z tego miał ??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Ty już miałeś , widać to na załączonej focie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Dnia 28.11.2017 o 06:32, krismont1982 napisał: zlapiemy się na spokojnie. ? Moze najt noworoczny :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krismont1982 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Tym razem powinienem dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi