Płaski Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Hej, pojechałem ostatnio na wyłączenie egr bo ześwirował ale okazało się, że trzeba wyciągać komputer (n47d20a) i umówiłem się odleglejszy termin z braku czasu ale naszło mnie parę pytań Czy jak wyłączę egr nie zabiję w przyśpieszonym tempie dpf'a? Generalnie będzie przechodziło przez niego więcej spalin przez co będzie musiał się częściej wypalać? Pytam bo kupno nowego egr'u lub jego wyłączenie i zrobienie programu wychodzi praktycznie tak samo Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micgam8281 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Nic sie nie bój, wycinaj to w ch**j jedno z drugim ma znikomy zwiazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi