przemeks77 Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 co myslicie o felgach OZ podobne do HARtge zdjecia przesle puzniej majaone być w E30 tylko niewiem czy z ET26 podejdą bo ja u siebie teraz mam BBS z ET 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 ja mam u siebie OZ ale bardziej pod stare alpiny podchodza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Właśnie na takich felgach jak stare alpiny najładniej E30 wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks77 Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 w załączniku jest wzór felgi [ Dodano: 20 Maj 07, 21:27 ] a może te założyć [ Dodano: 20 Maj 07, 21:28 ] te niżej to OZ [ Dodano: 23 Maj 07, 08:48 ] Może ktoś poradzi kture z tych felg wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 na podobnych o ile nie na takich samych smigam swoja bunia prezentuje sie calkiem niezle ale podobno o niebo lepiej podczas jazdy looknij sobie fotki w galerii pozdr!! no i w odpowiedzi na Twoje pytanie bralbym te 1 <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks77 Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 dzieki też tak myslałem bo fajnie wyglądają z tym rantem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilo5 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Mnie się też podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi