Daniel 1122 Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Witam!! Mam problem po wymianie wtryskiwaczy e46 320d 150 koni! Odpaliłem auto chodźiło to z 2 minuty idealnie i nagle zaczeło kopcić na czarno i chodźić na 3 cylindry. Zadzwoniłem do serwisu gdźie kupiłem wtryski i mechanik mi powiedźiał że muszę ich zakodować ponieważ są zmienione na nowe i komputer złapał błąd. KTO MOŻE MI POMÓC Z KODOWANIEM WTRYSKÓW????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Napisz do @Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ile wtrysków zmieniłeś,? Bo coś to gość ci pierd....ły pociska, ja zmieniłem dwa razy po jednym nigdy nie kodowałem, Jaro wymienił u siebie 4na raz i też tak jeździł, fakt przypisał potem numery, auto zaczęło chodzić bardziej "miekko". Ale żeby chodził na 3cyl, coś spiep... przy montażu, albo trefny wtrysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Wtryski po wymianie należy zakodowac Ale bez kodowania będzie chodzić tak czy siak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel 1122 Opublikowano 8 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Teraz odłączyłem akumulator na 30 minut, podłączyłem i wszystko w porządku! Nie wiem co robić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Tel do @Kamcio i kodowanie odrazu sprawdzi czy wsio ok i będziesz dalej coś wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 15 minut temu, Iksu napisał: Wtryski po wymianie należy zakodowac Chciałbyś moje korekty sprawdzić... bez kodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 @BASTARS wcale nie chciałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi