Zgibniew Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Jak w temacie leci mi na rozgrzanym silniku zimny nawiew z kratek. Ustawione jest na grzanie (trzy czerwone kropki) nawiew na stopy grzeje i na szybę też, a z kratek lipa. Co może być przyczyną? Zapowietrzony, czy jakiś inny zaworek się ze mnie śmieje? Dodam że ubywa mi płynu chłodzącego (wyciek jest tak mały że mechanik go nie zlokalizował) i raz na jakiś czas muszę dolać. Edytowane 6 Października 2017 przez Zgibniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Sterowanie temperatura na nawiew środkowy padło. Sprawdź czy linka nie spadła Ci od regulacji właśnie tych kropek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Ja mam na odwrót. Działa regulacja ręczna na środkowym nawiewie, leci ciepłe powietrze jak ustawie, niezależnie od ustawień na panelu od klimy. Za to z nawiewów bocznych i na nogi nie leci ciepłe powietrze. Czy to będzie wina elektrozaworów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 U mnie znów ustawiłem na klimatronic 19 kier, 20 pasażer i "normalnie" leci wszędzie oprócz strony pasażera nad radiem-sauna. Dziś sauna na szybę reszta"normalnie". Zawsze jeździłem na AUTO jak takie tematy powstały to już sam reguluje gdzie ma lecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 A widzisz, ja zawsze manualnie ustawialem , ale po Twojej wypowiedzi spróbowałem na auto i znowu na auto dzisiaj zadziałało, z bocznych też jest ciepłe. Czyli jakby się coś sterowanie albo klapki przycinaja. Ciekawe czy jakieś błędy komp wylapie. Sprawdzę na dniach i obserwuje dalej. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Wiec daj info co tam komp powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Jedyny błąd jaki był to chyba od pompy wtórnego obiegu wody: Nie chciał się za bardzo skasować, czyli pompka pewnie leży. Sprawdzę jeszcze wtyk, bo coś przy niej grzebałem kiedyś i może tylko wtyk nie do końca wpięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Chyba rozwiązałem swój problem Wygląda na to, że nawiew w drzwiach jest ustawiany ręcznie tak samo jak środkowy nawiew nad radiem. Czy to normalne? Jak ustawię na środku ciepłe powietrze to i z drzwi leci ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 No ma środku jak masz klimatyzator to masz zamknięcie kratek i regulacje tem. powietrza - czyli zima na klimatyzacji a z kratki afryka. Ja jak jadę sam wieczor lub noc to wszędzie daje ok 21c a ze środka zmniejszenie bym nie odpadł w czasie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zaskoczyło mnie to. Niby klimatyzacja automatycznie regulowana a wszystkie nawiewy środkowe ustawiane ręcznie - kratka środkowa z przodu i z tyłu i boczne nawiewy w drzwiach Jak jeszcze środkowe nawiewy jestem w stanie zrozumieć tak od bocznych spodziewałbym się, że będą sterowane automatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi