jawirax Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Witam ostatnio grzebałem w aucie i zobaczyłem wtyczkę , która nigdzie nie jest wpięta , wie może ktoś od czego ona jest i gdzie ma być wpięta ? znajduje się ona za bagnetem oleju. Silnik m43, 1.9 Edytowane 29 Września 2017 przez jawirax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Wyglada mi to na wtyczkę od DISY. Upewnij się czy masz ją podpięta.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawirax Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Rozumiem, tylko w którym miejscu to jest ? bo wczoraj próbowałem znaleźć gdzie to wpiąć i nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Rozumiem, tylko w którym miejscu to jest ? bo wczoraj próbowałem znaleźć gdzie to wpiąć i nie znalazłemDISA jest w kolektorze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawirax Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 (edytowane) Dzięki później pójdę sprawdzę tam czy jest disa czy zaślepka , ob-lukałem w necie w którym miejscu powinna być wtyczka wpięta w DISA jak mi auto wróci z pracy to ob-lukam. Edytowane 30 Września 2017 przez jawirax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawirax Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 W miejscu DISA jest oryginalna zaślepka , wnioskuje że mój silnik jej nie posiada ? i ta wtyczka jest w razie jej montaż ? i tym się nie przejmować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ja bym się nie przejmował. Czyli masz 316i 105km Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawirax Opublikowano 30 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Dzięki serdeczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi