Einher Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Witajcie. E36 coupe m52b28, klimatyzacja. Uszkodziłem chłodnicę i wentylator. Chcę kupić nowe/używane i ciężko mi się odnaleźć na allegro. Chłodnic i wiatraków jest po kilka wersji z tego co widzę, podobnie z producentami. Proszę o pomoc, najlepiej link + krótkie objaśnienie. Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Chłodnica Behr albo Nissens (co tańsze), zamówić możesz podając vin (jeżeli nie miałeś dokładanej klimy i wszystko jest zgodne z vinem) u admina @Krzysiek Wentylator też możesz u niego zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Einher Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Wczoraj odkryłem, że "chłodnica wody do wersji z klimą" i "chłodnica klimy" to dwie inne rzeczy : D Chłodnica klimy z M3 e36 będzie pasować? Jak stwierdzić czy używana jest w dobrym stanie? Takie rysy o czym świadczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Rysy o niczym nie świadczą, musi być szczelna po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Robi się szczelność powietrzem - kilka barów gdy leży w wodzie. Ja tak kupowałem - test był robiony przy mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi