nobiess Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Mam pytanie nie jestem pewny czy dobrze mam zaplon, jak sie ustawia zaplon w bmw 316 silnik z 93 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 u ciebie nie ma aparatu.jak chcesz sprawdzić zapłon to na komputer musisz jechać :wink: a co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witam tu zapłon sterowany jest elektronicznie wiec tylko wizyta na kompie bedzie poczebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witam! Jak skasować inspektora oleju w 7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 kama tutaj masz link: http://www.maxbimmer.pl/artykuly/kasowanie-inspekcji-bmw.shtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi