Sphinx28 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Witam, wymieniłem ostatnio uszkodzony czujnik cofania w e46, ale dalej nie działa a dokładnie sygnał sygnalizujący usterkę pdc przy włączaniu wstecznego znikł, wszystkie czujniki "cykają" ale w kabinie cisza brak sygnału dźwiękowego i na navi też się nic nie dzieje. Pytanie czy po wymianie czujnika trzeba jeszcze coś pogrzebać w kompie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 (edytowane) Po wymianie czujnika nic nie musisz ustawiać komputerem,jestem świeżo po wymianie i jest OK.Jednak jeśli dalej nie działa to może jakiś błąd wyświetli,może głośniczek się spalił(miałem tak kiedyś w e39) ale tego akurat nie pokaże komputer jak dobrze pamiętam. Edytowane 27 Września 2017 przez długi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sphinx28 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Głośniczek nie sądzę by się spalił bo przed wymianą świtnie sobie radził, trzeba będzie szukać dalej a że to moje pierwsze bmw to dopiero je poznaję. Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Kolego miałem podobnie wystarczyło kasowanie błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sphinx28 Opublikowano 27 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Dzięki podjadę podłączyć pod kompa i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi