bogus Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 niestety ale padł mi napinacz paska alternatora i muszę wymienić. znalazłem takie cudo https://www.ucando.pl/p/napinacz-pasek-klinowy-wielorowkowy-ruville-55055/N-8EW4C0IKO4M-540 niby cały komplet ale mam teraz pytanie - czy muszę zmieniać też pasek czy mogę zostawić stary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micgam8281 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Jezeli jest spekany to wypadalo by. Zrobisz jak chcesz, ja bym wymienil jak by byl zmeczony bo nowy napinacz moze bardziej dopiać pasek i w efekcie pewnie w najmniej odpowiednim momencie moze sie zerwac. Przy okazji zakrec innymi rolkami czy nie chuczą nie maja luzow itp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi