koko090681 Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 (edytowane) Siemka - czy ktoś zna sprawdzoną hodowlę lub ma na sprzedaż ładnego amstafa ??? gotowego do oddania z papierami ( wolny od ATAXII) ogłoszenia i propozycje najlepiej w temacie lub priv może być ewentualnie pitbull red nose tylko pies !! amstaf najlepiej takiego koloru ;-) Edytowane 24 Września 2017 przez koko090681 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Koko napisz do @krismont1982 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Siemka - czy ktoś zna sprawdzoną hodowlę lub ma na sprzedaż ładnego amstafa ??? gotowego do oddania z papierami ( wolny od ATAXII) ogłoszenia i propozycje najlepiej w temacie lub priv może być ewentualnie pitbull red nose tylko pies !! amstaf najlepiej takiego koloru ;-) A widziałem na olx w brzegu macie chyba dwie hodowle ?Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 16 minut temu, Beton napisał: A widziałem na olx w brzegu macie chyba dwie hodowle ? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka owszem są, jedna jest której sam nie polecam a druga jeszcze nie sprawdzona ale dzisiaj bede co nie co wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 24 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 dzisiaj we wrocku jest wystawa psów, radzę się wybrać i porozmawiać z hodowcami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 24 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 14 minut temu, PRZEMO napisał: dzisiaj we wrocku jest wystawa psów, radzę się wybrać i porozmawiać z hodowcami ... z miłą chęcią ale jestem uziemiony w chałupie :-) kara mi minie po 16:00 hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi