PanQuad Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Cześć! Poszukuję E39 w sedanie z silnikiem 4.4 (najlepiej bez vanosa), bądź E38 4.0 / 4.4 (także najlepiej bez vanosa i koniecznie nie Long). Z najważniejszych wymagań: - brak rdzy na elementach "stałych" (progi, podłoga, tylny pas itp.); nieduże ogniska korozji na częściach wymiennych, jak drzwi, nie będą problemem - zdrowy motor, który nie żre oleju i pracuje na pełnym syntetyku - zgodność z VIN Co do wyposażenia, multifunkcja, tempomat, podgrzewane fotele i będzie ok - czyli niemal podstawa. Bardzo mile widziane DSP, skóry z pamięcią, radio 4:3, telefon, el. roleta itd. itd., im więcej, tym lepiej. Nie chciałbym jedynie Nivo czy S EDC. Nie jestem zainteresowany gwintami, glebami, dymionymi lampami i innymi tego typu historiami. Chcę po prostu zadbany, uszanowany samochód. Cenowo, dobrze by było do 20.000 zł, jednakże na konkretną sztukę wynajdę z kieszeni znacznie więcej Propozycje prosiłbym składać pod tym postem. Skontaktuję się sam, gdy któraś Beemka mnie zaciekawi. Edytowane 25 Października 2017 przez PanQuad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi