ZBK Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Dziś wymieniałem olej i na podnośniku zauważyłem że "chyba" brakuje mi osłony albo jakiejś jej części. Ktoś mi powie czy faktycznie i co to za element bym mógł kupić. W załączeniu fotka od spodu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Dobrze zauważyłeś. Brak masz kawałka osłony dolnej, są po bokach nawet otwory na spiNki /śruby. Albo była źle przykrecona albo ktoś sobie wcześniej pożyczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZBK Opublikowano 17 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 A gdzie taka kupię? Jakaś nazwę ma ta osłona? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 To osłona skrzyni biegów. Szukaj pod tą nazwą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi