cziko Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Panowie gdzie jest ujście wody w e39 pod lewym filtrem powietrza tam gdzie jest servo hamulcowe? Stoi mi tam woda po deszczu ok 8cm jak palcem poruszam wodę to zejdzie do ok 4 cm i koniec, mogę mim tam grzebać i grzebać a i tak nic więcej nie zejdzie. Mało miejsca by coś tam znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Też to miałem i ruszałem drutem w tym ostrym kącie pod serwo - nic nie widać ale jak pogmerałem to mi woda zeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Dzurka kolego jest po prawej stronie tego serwa. Musisz dobrze palcem pojechać, musi być dobrze zabite, miałem podobny problem, aż mi woda do kabiny po deszczu weszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Czyli patrzyć od przodu samochodu jest po lewej cz prawej serva? A ujście na zewnątrz jest do komory silnika czy na nadkole- chodzi o czyszczenie. Rozkręcić wszystko to nie problem skoro można dwie śruby i po robocie; -) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi