donM. Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Cześć, pojawiły się we Wro dwie E46, byłem już kiedyś u tego gościa oglądać auto, było naprawdę w fajnym stanie, ale niestety sprzedał. Co o nich myślicie? Jak bym się do nich przymierzał to w którą celować :)? W sedanie jedyne co mnie boli to "korbotronic" z tyłu https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e46-323i-2-5-170km-sedan-full-navi-xenon-skory-harman-kardon-ID6z5xys.html#7a6804acf9 https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-e46-323-ci-coupe-2-5-170km-sport-pakiet-skory-xenon-oplacona-ID6z5q5D.html#7a6804acf9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 To jest Wrocław jak sam piszesz nie Suwałki. Podjedź, przejedź się obiema. Skoncentruj się by kupić zdrowszą a doposażysz sobie jeśli będziesz chciał. Co z tego, że jedna ma z tyłu korbotronik? I tak nigdy nie będziesz tam jechał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Ja bym się nie zastanawiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Mam korbotronic i jakos mam to w gelbokim powazaniu. Ja z tego nie korzystam i mi jako kierowcy do niczego to potrzebme nie jest. Moge wyciągnąć korbry i je zaslepic. Przez 1.5 roku ich nie ruszylem no moze raz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Przedlift a korba z tylu to naprawde ZADEN problem - tak jak chlopaki mowia, nigdy tego nie uzyjesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donM. Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 20 godzin temu, Pawel4freak napisał: Ja bym się nie zastanawiał. Niestety na 330 nie będzie mnie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi