ptu Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Kupię ramiona wycieraczek lewe i prawe. Potrzebuję ich do sedana przed liftem lecz chyba każde są takie same. Interesują mnie ramiona w dobrym stanie, tj. nie wymagające malowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Ja pomalowalem sprayem z puszki i sa jak noweczki wiec nie boj sie malowania Edytowane 4 Września 2017 przez Xaime91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptu Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nie chodzi tylko o to, moje są wygięte bo jedno w trasie się poluzowało i wycieraczki haczyły o siebie. Musiałem to od kierowcy lekko podnieść i wygiąłem Więc jak wymieniam to wolałbym od razu gotowe bez potrzeby malowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Niby tak ale tylu letnie to i tak odświeżenia wymagaja to zaledwie ~ 40 min roboty z pomalowaniem. Byle proste byly ? zadzwon na szrot do mirkowa moze beda miec w moim temacie masz wycierajki po malowaniu albo moze @Forest'owi zostaly ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptu Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nie no jasne jak się trafią tylko takie do malowania to też wezmę i pomaluję. Tylko muszę wymienić bo tylko wycieraczki się psują. na tych krzywych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi