Kosa Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 było spaśnie caly dzień na powietrzu, zwiedzanie, biwakowanie a pozniej spalanie kaloroi dzieki wszystkim i do nastepnego pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Moje fotki z całego spotu: http://hackme.i365.pl/tomek/maxbimmer/czerwiec.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Było SUPERRRRRR :drunk: , teraz czas na planowanie następnego tak fajnego (albo i lepszego) spota <bmw_2> To gdzie jedziemy teraz?? <bmw_3> :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 http://www.sendspace.com/file/h9830u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 dobre video ... spx muza jak ma ktos jeszcze cos to zamieszczac ... pozro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 dobre video ... spx muza jak ma ktos jeszcze cos to zamieszczac ... pozro popieram zdanie kolegi jezeli ktos ma filmiki z spotu to niech zamieszcza na forum i jak jest to mozliwe to prosiłbym o przesłanie tez do mnie ma email, pw, albo gg z góry dzieki pozdro <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ja mam zdjecia 39 sztuk ale nie umiem ich wrzucic :evil: a jak na razie to i filmu nie moge sciagnac :evil: [ Dodano: 21 Czerwiec 07, 21:31 ] filmik sciagnalem i najlepsza jest koncowka czyli mecz uklon_bmw boki zrywac polamancy hehehe :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ja mam zdjecia 39 sztuk ale nie umiem ich wrzucic :evil: a jak na razie to i filmu nie moge sciagnac :evil: [ Dodano: 21 Czerwiec 07, 21:31 ] filmik sciagnalem i najlepsza jest koncowka czyli mecz uklon_bmw boki zrywac polamancy hehehe :mrgreen: Hyhy druzyna swiatowej klasy , mamy bramkarza który nawet bramki strzela :lol: ... trzeba bedzie za jakis czas rewanz zagrac bmw_beer <bmw_2> <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Admin to nie =Dudek a Rasiak bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 normalnie DREAM TEAM Maxbimmer a bramkarza takiego jak nasz to swiat nie widzial <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 nagrody juz mam modele maski kalendarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 BOKSA co do zamieszczenia zdjec zapytaj NIBIRU on to w bardzo fajny sposób zrobił ... plik rar-owski sciagasz i hey czekam na fotki narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 W następnym tygodniu zamieszę filmik, bo teraz nie mam czasu żeby go skręcić, jeszcze przy okazji Czechy wypadają [ Dodano: 27 Czerwiec 07, 00:05 ] Film do zassania (ok 100mb, ponad 10minut): http://hackme.i365.pl/tomek/maxbimmer/spot170607.avi [ Dodano: 27 Czerwiec 07, 18:52 ] Link do filmu na videogoogle: http://video.google.pl/videoplay?docid=-7905453210606173271&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Nibiru dales Boksie namiary na załączenie zdjęć ?? bo widac ze jeszcze sobie nie poradził ... co do filmu ... LOOZ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 http://www.maxbimmer.pl/galeria/osowka-17-06-07/index.shtml chyba temat mozna zamknąć i przenieść do archiwum :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi