Gość nibiru Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Choć mam wolne i wielką chęć do wyjazdu to tylko wpadnę we wro pod tesko, po ta aby wręczyć komuś tajemniczą przesyłkę, która trafi do Micha (suwenir na dzień ojca) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Choć mam wolne i wielką chęć do wyjazdu to tylko wpadnę we wro pod tesko, po ta aby wręczyć komuś tajemniczą przesyłkę, która trafi do Micha (suwenir na dzień ojca) <bmw_1> skoro masz wolne i chec to dlaczego nie jedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 1. Dziki & Magda 2. Bazylfox & Bogna 3. Kosa & Kasia 4. Maximus & Iwonka 5. Xkacio + dorota 6. Beatka i Piotr 7. Patryk i Paula 8. Michu (może z rodzinką ) 9. Krzysiek i Madzia 10. Peter (moze z Ilonka) 11. Mordulec & Pola 12. BOKSA 13. Syndrom 14. Byq i Kinga 15. Nibiru i Ania (tak na 50%, jak się uda to będziemy na Was już czekać pod kompleksem) 16. Tomek & Kinia (na 95%) 17. Łazik & iza & pati + pozostałości bmw 18. Carlos 19. Beny z Olą (byćmoże brat dołączy w e-28) 20. Oskar & Ala + 1 os. 21.leszek +3 na88% 22. KUFEL --> jak zdaze wrocic z Deutschland. 23. fenek+renia + córeczka 24. JohnY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 W kwestii organizacyjnej : -nie jedziemy na wyscigi , trasa jest dosc dluga przynajmniej na 1h 20min jesli ktos uwielbia sobie powyprzedzac na 3-go to najlepiej niech dołączy do nas na miejscu pod Osówką bo bedzie duzo aut i zeby nikt sie nie pogubił bedziemy trzymac w miare równe tempo bez szalenstw na drodze -kto moze niech wezmie ze soba grila i rozpałke -proponuje sie wczesniej zaopatrzyc w produkty spozywcze -tak jak Dziki i Kosa pisali wczesniej zabierzcie ze soba przynajmniej jakiegos polara zeby nie zmarznac naszym alpinistkom odradzam wyprawe w szpilkach -po zwiedzaniu wybieramy sie jeszcze do Jedliny Zdrój do Domu Dziecka z paczkami wiec kto bedzie mial chęci i czas to zapraszam odległosc od Osówki około 10km bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 1. Dziki & Magda 2. Bazylfox & Bogna 3. Kosa & Kasia 4. Maximus & Iwonka 5. Xkacio + dorota 6. Beatka i Piotr 7. Patryk i Paula 8. Michu (może z rodzinką ) 9. Krzysiek i Madzia 10. Peter (moze z Ilonka) 11. Mordulec & Pola 12. BOKSA 13. Syndrom 14. Byq i Kinga 15. Nibiru i Ania (tak na 50%, jak się uda to będziemy na Was już czekać pod kompleksem) 16. Tomek & Kinia (na 95%) 17. Łazik & iza & pati + pozostałości bmw 18. Carlos 19. Beny z Olą (byćmoże brat dołączy w e-28) 20. Oskar & Ala + 1 os. 21.leszek +3 na88% 22. KUFEL --> jak zdaze wrocic z Deutschland. 23. fenek+renia + córeczka 24. JohnY 25. Maltarn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 no my już w domu :party: było super!! no a ta skała to mnie tak napromieniowała że aż mi pryszcze na rękach wyszły :lol: :lol: :lol: pozdro bmw_beer bmw_beer bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 My też już w domciu w samą porę przed deszczem :gril: :gril: Było super - fotki właśnie zgrywam na kompa - wieczorem jakaś galeryjka <bmw_3> Pozdr. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkacio Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 no to my tez juz w domku. imprezka spox. czekamy na info o kolejnych spotach. pozdrawiam. :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 My też w domu. Paule przewiało chyba,leży w łóżku,a ja znowu na Maxbimmerze :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 My też w domu. Paule przewiało chyba,leży w łóżku,a ja znowu na Maxbimmerze :mrgreen: no trzeba było mówić :wink: miałem przecież polar :wink: niech zdrowieje szybciutko bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A jak tam MIchu,zły był że tak mu sie wcisnąłem za Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 A jak tam MIchu,zły był że tak mu sie wcisnąłem za Ciebie? heh no a jak dzwonił i powiedział że ci wóz spali :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 ja też od pół godziny sącze zimnego piasta, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 ja tez juz dotarlem i zaraz wychodze do pracki ;( spoko imprezka ... oby tak dalej pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a MARTYNA jutro bedzie miala co opowiadac w przedszkolu bo Madzie juz zameczyla przed spaniem :mrgreen: i takie spoty są najlepsze bo czlowiek (dresiarz :twisted: ) sie rozwija nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Extra klimacik ( chłodny ) Dzięki za fajowy wypadzik uklon_bmw <bmw_2> Do następnego razu <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 No ja także się nie wyłamię Spocik super, zwiedzanie OSówki bardzo fajna sprawa i dzieciaki miały sporo radości, aż smutno było wyjeżdżać.... , ale damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 bylo bardzo super fajnie bylo siedziec do samego konca. gra w pilke wykonczyla mnie czuje sie jak kon po westernie ale juz dojechalem do domciu i wlasnie robie galeryjke POZDRO FOR ALL Moja galeria dostepna pod linkiem: http://www.bmw.skyserwis.pl/osowka Filmik z domu dziecka jak maltarn i pablo udaja chiliderki z pocztaku link tutaj: http://www.bmw.skyserwis.pl/osowka/dd.wmv Pozdrawiam i oby wiecej tak udanych zlotów jak ten dzisiejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 maximus nie przesadzaj bez ciebie bysmy nie wygrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 :mrgreen: Najechaliśmy Osówkę,zabraliśmy wszystkie kaski ochronne(przydały się) i kompleks został opanowany przez Maxbimmer'a <bmw_3> Łazik też coś wyniósł z Osówki :mrgreen: Kosa i Katarzyłka Hmmm (o wieczór nie pytam :wink: ) Wycieczka połączona z akcją Dzień Dziecka w Jedlinie Zdroju-"nic dodać nic ująć" trafiliśmy w 10 tkę. Dzięki wszystkim za spocik. bmw_beer uklon_bmw <bmw_2> :party: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 tylko łazik jak zobaczysz jakas plame to pamietaj od lewej reki spelniaja sie zyczenia a od prawej ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 .... znikają hemoroidy http://www.maltarn.prv.pl/spot_osowka taka pierwsza galeria, mocno amatorska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 no niewiem co się za mną dzieje ale zacząłem świecić :shock: :shock: :shock: w nocy wstaje zgasić światło...a to ja świecę a z rąk buchał mi dym i mam wizje jakieś :shock: no jak nostradamus...... <bmw_1> a jak dotykam wodę to zamienia się w benzyne :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Łazik zapraszam na przemianę wody w benznę!!!! już gotowe 3 beczki wody po 200l każda :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 spot super <bmw_1> dzieki za taki wypad uklon_bmw i oby było ich wiecej pozdr i do nastepnego spocika bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi