DANIO Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Siemka. Od kilku dni w mojej e91 2.0d odczuwałem coraz mniej mocy. Aż do dzisiaj gdy 100m od domu zauważyłem kłembe dymu za sobą od razu zgasiłam auto. Dym bym kolory białego i pozostawił po sobie biały osąd na końcówkę wydechu. Dodam ze raz pojawiło mi się niski stan oleju który od razu uzupełniłam a olej zmienię jakieś 2tys km temu płynu chłodniczy jest w normie. Dziś zaś po całej akcji na spokojnie sprawdziłem stan oleju i jest mniej niż minimum. Jak wam się wydaje turbo odmówiło posłuszeństwa czy coś innego? I jeszcze mam pytanie wsadzał ktoś większe turbo do 2.0d a jeśli tak to jakie albo może ktoś słyszał o takim temacie i podeślę linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Jak w innej marce jeblo mi turbo był taki objaw jak opisujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Też obstawiam, że padła turbosprężarka. Nie wiem czy byłby sens wkładać większe turbo czy jakaś hybryde, sam program wystarczająco by wystarczył (w podniesieniu mocy jeśli o to pytasz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Móc jest juz podniesiona. Ale chciałem jeszcze więcej uzyskać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi