Nev Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 siema siema, kolejne szybkie pytanie, patrzcie tu na E38: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7-3-5-v8-235km-rondell-skora-elektryka-telefon-oplaty-ID6yULLP.html uwaga uwaga - ZDAJE SOBIE SPRAWE, ze 5k to nie jest normalna cena, jednak moje pytanie jest inne i chcialbym rzetelnej odpowiedzi: jesli ta cena wynika ze stanu silnika i elektroniki, ale buda jest zdrowa i auto nie rozepnie sie w pol na pierwszym zakrecie, ile moze wynosic doprowadzenie takiego trupa do dobrego stanu? nie mowie tu o swapowaniu silnika, bardziej o leczeniu tego ktory jest wsadzony (no chyba ze swap tanszy) + wymiana wszystkiego co trzeba wymienic? mam na mysli wariant bardziej pesymistyczny, czyli do wymiany wiecej niz mniej. da sie to w ogole jakos oszacowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Niedawno się i szybko cena wkładu wyjdzie tak spora że żal będzie się pozbywać tego. Auto się świeci a za rok na każdym elemencie wyskoczą purchle. Zasada jest prosta lepiej dać 15 k i mieć spokój niż szukać co jest nie tak i pakować kasę w studnie bez dna.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 nieda sie się i szybko cena wkładu wyjdzie tak spora że żal będzie się pozbywać tego. Auto się świeci a za rok na każdym elemencie wyskoczą purchle. Zasada jest prosta lepiej dać 15 k i mieć spokój niż szukać co jest nie tak i pakować kasę w studnie bez dna.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 no i ostudziles mnie, dzieki. ...ale i tak sie przesiade do e38;) od dzis zbieram hajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Prawda jest taka, że ile byś nie dał i tak musisz w to auto pakować hajs szuflami i każdy kto ma E38 powie Ci to samo. Ale prawda, 5 tysi to bardzo mało jak za takie auto więc z pewnością cena nie jest opłacalna. Same koła to są 2 tysie więc jeśli reszta auta jest warta 3 tysie to musi to być gruz totalny. Albo ktoś ma gest. Aaale jazda tym autem jest bezcenna! Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Szpadyzor71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Cena może też wynikać z tego, że trzeba cło zapłacić (ok. 3000zł ). Auto ogólnie źle nie wygląda ale na zdjęciach wszystkie piękne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Kolego musisz sie liczyć z dużymi kosztami Ja swoją kupiłem w styczniu juz poszło na naprawy 300% kwoty którą masz zapłacić, ale musisz pamietać ze to auto ma blisko 20 lat i jak je zrobisz to bedzie ci służyć. Zwróć uwagę na wycieki. Zależnie od nich róznę koszty się robia. Zawiecha to spory koszt. Chodzenie silnika czy równe i najważniejsze jak automat sie zachowuje: czy nie szarpie, czy nie cieknie, czy nie ma sladów wycieków które są umyte i najważniejsze cena jest atrakcyjna wiec popatrz czy to auto przypadkiem nie jest jakieś po powodziowe (specyficzny zapach, i rdza) Ale ... wrążenia z jazdy przyjemność z niej bez cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Kupuj, sprzedaj felgi i rób tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Trzeba szukac ja kupiłem juz 3 e38 i znam temat ile kosztuje wysiłku znalezienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 panowie panowie, tak jak powiedzialem - doskonale zdaje sobie sprawe, ze powyzszy egzemplarz to GRUZ. tutaj naprawde pytalem tylko o szacunkowe koszty doprowadzenia gruza do stanu uzywalnosci. ale na kanwie tego wszystkiego zaczalem powaznie przegladac oferty i natknalem sie na cos takiego: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6937399296 tylko to szmaciane wnetrze, ale to jedyny minus... i naprawde zaczynam sie zastanawiac czy nie isc do providenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Hmm powiem tak można znalezc. E38 nawet za 10 tys w dobrym stanie ,tylko trzeba jezdzic i wiedziec gdzie szukać usterek powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Powiem tak, jeśli poważnie myślisz o kupnie E38 jedź do Jacka z Żernik Wrocławskich. Od lat siedzi tylko w 7er i na bieżąco je ściąga. Ja jestem mega zadowolony z egzemplarza, @CzAkSs tak samo był, Składnicę ma zajebistą więc jak będziesz coś potrzebował to Ci wyszuka. Moim zdaniem nie ma co jeździć po polsce i szukać jak za przysłowiowym płotem jest gość który ściągnie Ci pewniaka z DE w naprawdę dobrych pieniądzach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livin Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 30 minut temu, Szpadyzor71 napisał: Powiem tak, jeśli poważnie myślisz o kupnie E38 jedź do Jacka z Żernik Wrocławskich. Od lat siedzi tylko w 7er i na bieżąco je ściąga. Ja jestem mega zadowolony z egzemplarza, @CzAkSs tak samo był, Składnicę ma zajebistą więc jak będziesz coś potrzebował to Ci wyszuka. Moim zdaniem nie ma co jeździć po polsce i szukać jak za przysłowiowym płotem jest gość który ściągnie Ci pewniaka z DE w naprawdę dobrych pieniądzach. Możesz podać jakieś konkretniejsze namiary na ziomeczka?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp240 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 38 minut temu, Szpadyzor71 napisał: Powiem tak, jeśli poważnie myślisz o kupnie E38 jedź do Jacka z Żernik Wrocławskich. Od lat siedzi tylko w 7er i na bieżąco je ściąga. Ja jestem mega zadowolony z egzemplarza, @CzAkSs tak samo był, Składnicę ma zajebistą więc jak będziesz coś potrzebował to Ci wyszuka. Moim zdaniem nie ma co jeździć po polsce i szukać jak za przysłowiowym płotem jest gość który ściągnie Ci pewniaka z DE w naprawdę dobrych pieniądzach. Mówisz o tym kolesiu co sprzedaje cześci do e38 w takich jakby starych pgr - magazynach ? jeśli tak to polecam mocno wymieniałem u niego bak i jestem umówiony na katy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dokładnie to on mp, numer: osiem osiem trzy jeden zero sześć dwa zero zero. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi