efendi Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) Cześć, jako że kolega szuka sobie 520d w karoserii E61, wczoraj byliśmy obejrzeć jedną perliczkę w opolskim. Link do ogłoszenia: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-bmw-520d-e61-lift-automat-bezwypadkowy-aso-bixenon-polskory-lifestyle-ID6z0dHz.html Z obserwacji na miejscu (nie zabraliśmy niestety miernika grubości lakieru): - od środka na niektórych drzwiach przy rantach dało się znaleźć pęcherzyki "krople" lakieru które były miękkie i można je było palcem naciskać, - rygle zamków od niektórych drzwi na słupkach krzywo po przykręcane - nie według markerów/znaczników, - tylny zderzak jak właściciel pisze i mówi malowany i to dość nieudolnie ale nie mi oceniać bo ja lakiernikiem nie jestem, - maska źle spasowana przy reflektorach (nierówne szpary), - wszystko pod maską doskonale umyte więc brak wycieków :), widać nalot utleniania aluminium na aluminiowych elementach silnika, - wnętrze zadbane (przycisk Start-Stop jak NOWY), gałka od iDrive wydrapana do plastiku, - silnik na ciepłym pracuje bardzo nierówno, nie wiem jak na zimnym gdyż właściciel przywitał nas rozgrzanym silnikiem - diagnoza na komputerze pokazała: Błędy z ISTA, każdy niech sobie interpretuje jak chce, dla mnie za dużo tego i wszystko z grubsza w tym samym momencie. To co zaznaczyłem na czerwono to taki rodzynek i również jego niech sobie każdy interpretuje - może zmieniony sterownik od skrzyni a może kręcony, któż to wie. Hitem, czego jeszcze nigdy nie słyszałem był tekst: że jak się nie sprzeda tutaj to wraca do Niemiec bo tam ją ktoś z rodziny chce kupić - bo auto niby z rodziny z Niemiec przyjechało tutaj ale tam Volksdojcze za nim płaczą Jest to moja osobista opinia, na temat w/w auta. Ja go nie kupiłem. Jeżeli komuś się podoba i akceptuje to co ja widziałem to niech jedzie, ogląda i bierze :D. Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez efendi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 do mnie do dziś niemieć dzwoni żeby silnika posłuchać hehehehe niemiec che odkupuć ale doj...l hahaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Nowe ogłoszenie: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-bmw-e61-duza-navi-panorama-shadow-line-bezwypadkowy-aso-zarejestr-ID6ztqlp.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi