Ciasny Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Panowie muszę zmienić olej i teraz moje pytanie ( jestem lewy w tym temacie ) co mam wlać ? Dodam że silnik 2.8 i ma najechane 194tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iparts Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Jeżeli mogę coś od siebie polecić, to jeżeli samochód nie pobiera oleju lub nie wypluwa go gdzieś na zewnątrz to śmiało możesz zalać syntetyka np. takiego typu http://www.iparts.pl/czesc/olej-syntetyczny-elf-evolution-full-tech-msx-5w30-5-litrow-5w305evolutionfulltechmsx,1-31422-5w305evolutionfulltechmsx-899106.html Elf robi bardzo dobre oleje, które świetnie nadają się do niemieckich silników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Mam, dobrze sie sprawuje i na bazie syntetycznej a nie jak niektóre "syntetyki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 W swoim m52 sezon na 0w40 Shell i polecam, olej mistrzowski. Jeszcze mobil robi podobny również, olej w pytę. Wiadomo każdy swoje chwali.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi