maximus Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam własnie wrocilem z zielonej gory i kiedy dzis rano w zielonej sie obudzielm wsiadam do autka i ni z tad ni z owad pali mi sie lampka od absu co to moze byc?? Abs nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 prawdopodobni czujnik abs na któryms kole nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 a co mogla byc tego przyczyna?? Trzeba bedzie ktorys z tych czujnikow wymienic? Jaki to bedzie koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 wpadłem kiedyś w jakąś dziurę i tez zapaliła mi sie lampka, przez pewien czas raz świeciła, raz nie, ale jak zapaliła sie na stałe to abs przestał działać. czujnik kosztuje 25-30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 to naszczecie niewielki koszt ale troszke dziwnie wczoraj wieczorem zaparkowalem auto gdzies 23 a nastepnego ranka gdzies 6 rano abs juz niedzialal troszke tego nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilii Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 sproboj przeczyscic czujniki nie raz pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 A weź tak z głupia franc odłącz akumulator na kilkanaście minut, potem podłącz z powrotem. U mnie lampa AIR BAG i ABS świeciły się na krótko przed padnięciem aku - po odpaleniu na nowym obie zgasły. Zaszkodzić nie zaszkodzi, a może pomóc. Pozdr. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 na starcie juz to prubowalem i nic z tego ale dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 koszt czujnika to nie 25-30 pln tylko 300 pln plus 250 za diagnostyke i zalezy czy masz z tylu bebny czy tarcze :evil: wiem cos o tym :evil: [ Dodano: 19 Maj 07, 14:42 ] sproboj przeczyscic czujniki nie raz pomaga ciekawe jak to zrobic bo kolesie ze szrotow urywaja 3 uzywki na 4 proby wiec powodzenia ja tak sobie jezdze i raz zgasnie a raz sie zapali [ Dodano: 19 Maj 07, 14:47 ] A weź tak z głupia franc odłącz akumulator na kilkanaście minut, potem podłącz z powrotem.U mnie lampa AIR BAG i ABS świeciły się na krótko przed padnięciem aku - po odpaleniu na nowym obie zgasły. Zaszkodzić nie zaszkodzi, a może pomóc. Pozdr. bmw_beer to akurat normalne zjawisko na slabym aku piszą o tym w ksiazce sam naprawiam bmw e36 [ Dodano: 19 Maj 07, 16:46 ] ale cos ciekawego znalazlem i sam sprawdze czy to dziala http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=7385 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcmax Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 koszt czujnika to nie 25-30 pln tylko 300 pln plus 250 za diagnostyke i zalezy czy masz z tylu bebny czy tarcze :evil: wiem cos o tym :evil: [ Dodano: 19 Maj 07, 14:42 ] sproboj przeczyscic czujniki nie raz pomaga ciekawe jak to zrobic bo kolesie ze szrotow urywaja 3 uzywki na 4 proby wiec powodzenia ja tak sobie jezdze i raz zgasnie a raz sie zapali [ Dodano: 19 Maj 07, 14:47 ] A weź tak z głupia franc odłącz akumulator na kilkanaście minut, potem podłącz z powrotem.U mnie lampa AIR BAG i ABS świeciły się na krótko przed padnięciem aku - po odpaleniu na nowym obie zgasły. Zaszkodzić nie zaszkodzi, a może pomóc. Pozdr. bmw_beer to akurat normalne zjawisko na slabym aku piszą o tym w ksiazce sam naprawiam bmw e36 [ Dodano: 19 Maj 07, 16:46 ] ale cos ciekawego znalazlem i sam sprawdze czy to dziala http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=7385 to że Ciebie tyle kosztowało, to twój problem, ja kupiłem w zeszłym roku z 30 zeta i wszystko było oki. teraz sa może trochę droższe ale z tymi 300zl to przesadziłeś http://moto.allegro.pl/search.php?string=bmw&category=18843&buy=0&new=0&pay=0&country=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 300 to cena w serwisie 120 za uzywke <bmw> [ Dodano: 20 Maj 07, 14:01 ] i jest roznica pomiedzy e36 a e34 tylko czy maximus ma asc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 nie niemam asc dzieki wielkie za ten artykul jeszcze dzis to sprawdze pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIOB Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Jeśli byś potrzebował jakiś czujnik, mam na wszystkie koła w cenie 100 zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi