Miniek Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Do sprzedania mam BMW e91 z polskiego salonu z silnikiem 320d m47n2 (bez awaryjnego rozrządu) Auto ładne, zadbane z bogatym wyposażeniem. Jestem 3 właścicielem w krajuWyposażenie:- jasne skory- panorama (czasami się przycina ale nie generuje błędu - standard w BMW)- grzane fotele- automatyczne światła- xenon skrętny (dynamic)- pompowane i elektryczne fotele- pdc- duża navi z aktualna mapa polski- czarny sufit- wew m pak- nagłośnienie Logic7 (13 głośników w tym 2 suby)- składane lusterka i podgrzewane- klimatronik dwu strefowy- multifunkcja- tempomatAuto przeszło niewielkie zmiany:- tylni zderzak z wersji 335 wraz z przeróbka wydechu - ładne brzmienie- przedni hokej odłożony od ALPINY- nerki pomalowane na czarno- gwintowane zawieszenie FK (posiadam również fabryczne zawieszenie) - zwiększenie mocy z 163KM na 205KMAuto posiada fabryczny lakier 95% auta. Jedynie malowane było tylne prawe nadkole z powodu przerysowania (za czasów poprzedniego właściciela) i w tym miejscu na nadkolu pojawia się delikatnie rdza (przydałoby się pomalować ) Do auta posiadam stos faktur na wymiany sprzęgła, dwumasu, rolek, pasków, klima, DPF wymieniony itd. Więcej informacji udzielę telefonicznieDla zainteresowanych podam VINAuto jest b.dobrym stanie ale znajdzie się pare drobnych rzeczy do zrobienia jak to w używanym samochodzie. Link do OLX https://www.olx.pl/oferta/bmw-e91-320d-bogata-wersja-alpina-335d-gwint-CID5-IDo3Nts.html Tel: 792 557 535 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Podaj jeszcze cenę i chociaż rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniek Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zapomniałem Rok:2007 Cena:34 900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi