r4ll Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Choć nie chcę to sprzedam: https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-5-e39-530i-manual-doinwestowana-ID6z2kGq.html, Cena 28900,- do negocjacji. Link do galerii forumowej w stopce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Bez obrazy, ale za tą cenę to raczej nie sprzedasz ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Spodziewałem się tego typu komentarzy, więc się nie obrażam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 A to czemu sprzedajesz swonego cukiereczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Wiele czynników się na to złożyło, ale parcia nie mam, więc tanio nie sprzedam. Niemniej otwarty jestem na negocjacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Pozwolę sobie na mały up i sprostowanie: Wiem, że chodzą sporo niżej na allegro ale w tym aucie naprawdę poza paroma pierd....łkami nie ma się o co przyczepić. Jeździłem z kolegą szukać dla niego e39 i serio nie znalazłem nic co by w 50% podchodziło do stanu takiego jak moja. Zacytuję kolegę który odradza mi sprzedaż: "Jeśli ktoś będzie szukał lepszego stanu to musi pojechać do salonu po nowe e39" Mam nadzieję, że Paweł sie nie obrazi i myślę, że mógłbym przywołać @CzAkSs 'a do tablicy jeśli nie ma nic przeciwko by powiedział dwa słowa o aucie, które serwisował je dla mnie przez cały okres eksploatacji. (O ile jeszcze odwiedza forum ) Auto również bardzo dobrze znają @Ans oraz @Pawel4freak Cenę ustaliłem celowo zaporową - raz bo nie mam musu sprzedawać, dwa bo chciałem sobie darować telefony jakichś handlarzy mirków. Chcę by trafiła w dobre ręce dlatego dla forumowiczów przewiduję niższą cenę - do dogadania dla poważnie zainteresowanych PO oględzinach. Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez r4ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Odwiedzam odwiedzam w skrócie mogę powiedzieć tak...... jest doinwestowana według mnie jedno z ładniejszych bmw pod względem blacharki (igiełka) pod względem mechaniki też wszystko robione na bieżąco , nie ma się do czego przyj****ć, stan tego auta jest taki jaki większość z nas by chciała mieć i to bardzo.... Cena zapora ale warta tej ceny jak ktoś nie chce dłubać zaraz i wyskoczyć z na przykłąd 3-4 tysi Powodzenia :)!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Dnia 16.08.2017 o 22:37, Rudix-R1 napisał: Bez obrazy, ale za tą cenę to raczej nie sprzedasz ? Jeden rabin powie tak, drugi powie nie. Z tego co widziałem i z tego co mówią inni jest to auto gdzie nie ma się do czego doj****ć pod względem blacharki i mechaniki. Co do d***ereli to nerki do wymiany, spolerować klosze (chociaż to trochę naciągane bo są w stanie db+), mocowanie kieszeni oparcia fotela pasażera do poprawy, listwy progów wewnątrz do wymiany lub do olania (auto nowe nie jest i widać ząb czasu ale tragedii nie ma że mus trzeba wymienić). Czyściliśmy środek i byłem mile zaskoczony jak wszystko wygląda w aucie z 2001 roku. Schowek nie lata, przyciski nie wytarte i chodzą przyjemnie, plastiki nie połamane, nic nie podarte i niewytarte. Potem to umyłem (taki prezent) i to samo. Lakier gładki. Praktycznie zero smoły, lakier niewypiaskowany, ogólnie stan taki jak u mnie po dwóch latach od lakierowania całego auta (nie wliczając tego, że u mnie wyszły 3-4 parchy). Auto na dzień dzisiejszy nie wymaga wkładu finansowego nie wiadomo jakiego, oscyluje max 2 tys. PLN (filtry, oleje, odma i vanos dla upartych mimo, że z tego co piszą na forach to nie jest źle i jeszcze nie wymaga ingerowania). Na prawdę nie ma się co przyczepić pod względem blacharki czy mechaniki. Dla porównania, przyjaciel kupił E39 530iA i biorąc pod uwagę to co zrobił sam (czyli wliczając tylko części, a wszystko sam robił) + kupno auta i opłaty to wychodzi podobnie co za tą (wahacze, tuleje, regeneracja lamp bo rzeźba, regulator napięcia, opony, prostowanie felg, zbieżność + geometria, tarcze i klocki przód, czujnik klocków, oleje, filtry, zabawa z kompem, szukanie problemy co piszczy co stuka i dlaczego itp.). Tutaj to wszystko mamy z bani, a większość z nas wie, że części z górnej półki do 5er są dość drogie. Podsumowując, auto jest na prawdę zadbane, nie ma do czego się przyczepić, żeby zbić cenę. Odpowiada tutaj cena = jakość. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Widziałem na kilku najtach i cena odzwierciedla stan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Wciąż aktualne. Zrobiona nowa kompletna odma (OEM), zregenerowany vanos, płukanka, wymiana oleju dyfra, skrzyni biegów, silnika. Wszystko wykonane przez znanego i docenianego @Leo z BMW Expert Motorsport. Spalanie oleju spadło bardzo wyraźnie. Rabat 1000zł. Edytowane 1 Grudnia 2017 przez r4ll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Up. Nowa cena 25500,- na samych zimówkach (styling 48) bez bbsów. Taniej już nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi