viaxx Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Mam BMW 316i E36 z silnikiem M40 w wersji z zegarem zamiast obrotomierza, w zwiazku z czym nie mam mozliwosci dokladnego sprawdzenia przy jakich obrotach nastepuje odciecie zaplonu. Sprawdzilem jedynie, ze na 2 biegu moge jechac maksymalnie 82km/h. Zastanawiam sie czy to nie jest przypadkiem troche za malo i jakie ten silnik ma wowczas obroty? Czy ktos kto ma takie samo BMW jak ja, czyli 316i E36 z silnikiem M40, ale w wersji z obrotomierzem zamiast zegara moglby sprawdzic przy jakiej szybkosci na 2 biegu nastepuje u niego odciecie zaplonu? Jestem ciekaw czy bedzie to rowniez 82km/h i jakie dokladnie sa wtedy obroty silnika. Z gory dziekuje za zrozumienie i pomoc. Pozdrawiam wszystkich wlascicieli BMW Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUFEL Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Odcinke przy tym motorze masz na 6500obr.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Odcinke przy tym motorze masz na 6500obr.pozdr. 6500? nie 6250 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 u mnie około 6200 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 a u mnie było koło 5500 yhyhyhyhyyh ale te beemki różne co... :roll: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 a u mnie było koło 5500 yhyhyhyhyyh ale te beemki różne co... :roll: :wink: bo u ciebie pół głowicy ''nie chodziło'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek75 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 a u mnie chociarz "klekoce" to odcinke mam około 6300 ale jestem w trakcie wymiany popychaczy to myśle że bedzie ciszej <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi