badner Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Witam! Po przesiedzeniu połowy niedzieli i czytaniu postów na różnych klubowych stronach stwierdziłem , że nie można zdiagnozować błędów ani się z nimi uporać stosując jakiś tam iterfejs z programem CarSoft 3.4 lub Skaner 1.0(4.0) , którego to nawet znaleźć nie można i nikt nie ma. Czyli co drodzy klubowicze ? Jestem skazany na odwiedzenie tych zdzierców w ASO? I to jeszcze daleko od domu. A może ktoś z Was może podpowiedzieć co kupić do diagnostyki mojej 325 94r z automatem (tylko coś tańszego) i oczywiście gdzie?? Na allegro są jakieś interfejsy ale bez programów , więc na licho mi taki! Proszę może coś mi doradźicie?? Z góry dziękuję i pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 nie załapałem, chodzi Ci o odczyt błędów komputera :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badner Opublikowano 12 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 owszem też mi chodzi o błędy, ale chciałem kupić jakiś interfejs do diagnostyki , tylko nie mogłem znaleźć tych programów do diagnozy bo nie sprzedają z programami. czyli carsoft3.4 oraz skaner1.0(4.0) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 niestety softów i interface nie znam, ale służy on właśnie do odczytu błędów, :evil: nie wiem jaki silnik masz i jaką elektronikę ( Motronic :?: ) jeżeli 1.1,1.3 ,1.7 i inne to odczytu błędów można dokonać bez interface-u :lol: tu: http://www.forum.maxbimmer.pl/viewtopic.php?t=374 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biniu Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 cześć! może wiecie którą wersje motronika mam w E34 525i kat 24v ? tester mechaniora pokazał BRAK ZASILANIA i nie można sprawdzic paru układów. serdecznie proszę o pomoc,wskazanie speca(Lódż_skierniewice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi