mike_m4 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Cześć wszystkim, od około tygodnia jestem w posiadaniu białej F32 (428i) a zarazem pierwszego BMW. Na razie nie miałem okazji się jeszcze pocieszyć samochodem - od razu po odbiorze oddałem do korekty lakieru i drobniejszych modów (malowanie alufelg na czarno, czarne nerki). Niedługo wrzucę jakieś zdjęcia. No i do zobaczenia na zlocie! Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez grabbou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Siemanko. Zakładaj galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi