windman Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Na forum od dzisiaj, we Wrocławiu od paru tygodni. Wcześniej Kielce i kilka lat Kraków, gdzie czynnie uczestniczyłem w spotach lokalnych miłośników wiadomej marki . Uczestnik ogólnopolskich zlotów Forum BMW Klub Polska, posiadacz BMW E92 N54 335i. Samochód nabyłem 4 lata temu w oryginale. W tym czasie dokonałem szeragu znacznych modyfikacji, zarówno mechanicznych, jak i wizualnych z zewnątrz oraz wewnątrz pojazdu. Aktualnie samochód zmienia barwy poprzez oklejanie folią, także nie wiem, czy jest sens wstawiać tu jego dotychczasowe zdjęcia. Jeśli ktoś wyrazi zainteresowanie, oczywiście nie omieszkam zapodać kilku. Chętnie poznam osoby z grona lokalnego klubu BMW, miasto jest mi obce , nie znam tu też prawie nikogo,poza własną dziewczyną dla której tu się przeprowadziłem. Na początek to jakby na tyle. Do spisania i oby do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Siema, pewnie ze wrzuć foty oczywiście nie tu lecz w odpowiednim temacie, opisz furkę tak jak reszta osób i dodawaj kolejne mody wówczas będzie widać czy idziesz w dobrą stronę ciemnej strony hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Witaj Oczywiście, że zapodawaj foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
windman Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ciemna strona została już dawno osiągnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
windman Opublikowano 21 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Panowie, gdzie swobodnie można wrzucić prezentację posiadanego samochodu czyli.foty + opis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 http://www.maxbimmer.pl/forum/28-buma-design-czyli-zdjecia-naszych-beemek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybulski Opublikowano 27 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Cześć, czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi