misiek20023 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Dokładnie tak jak w temacie, syn chce kupic 3 coupe i sie zastanawia co lepsze czy 1,8is czy 2,0 Vanos?Chodzi o osiągi, spalanie, awaryjność. Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speede Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Chyba is będzie lepszy , acz kolwiek 6 cylindrów dodaje dużo uroku a przedewszystkim cudowny dzwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ja byłbym za 2.0 24V. Troszkę więcej koników,ale przede wszystkim te 6 cylinderków w rządku... Jeśli chodzi o IS-a to może mam takie szczęście,ale dwóch kumpli miało podobne defekty silnika. Z tego co pamiętam dół silnika do remontu. Może to zbieg okoliczności,ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 2,0 z Vanosem( :mrgreen: gdzie garnków sześć tam jest czym zjeść :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 lepiej 2,0 vanos ale jeszcze lepiej 2,5 spalanie takie same jak 2,0 a przyjemność z jazdy duuuużo lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 A ja powiem tylko tyle - marka BMW słynie z silników 6-cylindrowych. Nic dodać nic ująć. I podpisuję się pod tym wszystkimi kończynami <bmw_1> uklon_bmw Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek20023 Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Dzieki wielkie za wszystkie odpowiedzi, ja tez mu doradzałem 2 literki! Ale na rynku jest strasznie dużo isów i dlatego wolałem zapytać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 tylko i wylacznie 2.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 2.0.... a dlaczego? porownajcie koszty zcesci do IS'a a do 2.0 Po za tym szecz garkow to 6 garkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Is maj nisko miske i tez sie spotkalem z zostaje na naszych pieknych drogach... a po za tym 6 garów to nie 4... Pozdro :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 a ja sam nie wiem co powiedziec. jestem zadowolony z isa ale chcialbym 2.0 ... jak is zdrowy to jest bezawaryjny podobno... a przy 2.0 wzrasta koszt oleju i swiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PagerOwski Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 2.0 24 v mysle ze to odpowiedni wybor.... Na prawde mozna poszales, spalanie nizsze niz w isie no i ten pomruk silnika.... jeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 2.0 24 v mysle ze to odpowiedni wybor.... Na prawde mozna poszales, spalanie nizsze niz w isie no i ten pomruk silnika.... jeeee Nie no nie chce sie tu z nikim klucic ale co ty gosciu opowiadasz. Nie lubie tematow typu spalanie bo zawsze wychodzi ze 1.6 pali tyle co 1.8 a 1.8 pali prawie tyle co 2.0 itd wiec co zaraz wyjdzie ze 2.8 oszczedniejsze niz 1.6 ... Prosze was 2.0 z nirzszym spalaniem niz is to jakas bajka, oczywiste ze wiecej spali i dlatego oplaca sie niby brac 2.5 bo pali podobnie co 2.0... ale z tym porownaniem do isa to juz pszesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 2.0 vanos i tyle.mi sie dobrze tym smiga,przy wyprzedzaniu to słychac te 6 saganów hehe i czuc co najważniejsze.o isach słyszałem co nieco i ja bym tam nie chciał takiego.6 garnków w rządku to juz jest cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwid Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Witam dołaczam sie do szweda z tym spalaniem to przesada "bezedura" jakiej dawno nie słyszałem a akurat mam możliwość porównania tych dwóch silniczków. powracając do tematu i jedno i drugie bym polecał, aczkolwiek is wydaje mi się bardziej sportową wersją tego autka przynajmniej moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi