pidey Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 A ja trochę przekornie - znalazłem, stoi sobie bezpańska bez blach ale może ktoś rozpacza za nią. Na szybie wlepka DZAY055. Szkoda by hieny się nią zainteresowały. Szczegóły lokacji tylko dla właściciela na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 To ja dodam swoje znalezisko z dzisiaj. Fachowe "kobyłki" i chyba klapa łomem otwierana :-( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Stoi dalej tyle że już bez szyby jak dobrze widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r4ll Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Tak, ale nie ona jedna w podobnym stanie tak w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi